Goed om weten:
• Het gebruik van gereedschappen is inbegrepen. Je hoeft dus zelf niets mee te brengen.

• De gebruikte materialen (leer, fournituren) voor het werkstuk dat je maakt zijn niet inbegrepen (tenzij anders vermeld). De kostprijs van deze materialen is natuurlijk afhankelijk van het eindproduct dat je wenst te maken. Je betaalt de materialen ter plaatse op basis van je keuze van het te maken model.

• Aantal deelnemers per workshop: minimum 4, maximum 6.

• Koffie, thee of water is inbegrepen.

• Blijf je graag op de hoogte van nieuwe initiatieven van Lederstudio.be ? Schrijf je in op de newsletter (zie homepage).

 

Leer is een prachtig natuurlijk materiaal om mee te werken. Wees gewaarschuwd: eenmaal je de ervaring hebt opgedaan om dit edele product met eigen handen vorm te geven, heb je een microbe te pakken... De kans is groot dat je er passioneel mee bezig wilt blijven !

 

 

Je wenst deel te nemen aan een workshop of cursus? Vul het formulier in onder “Inschrijven”, en maak het inschrijvingsgeld over op het vermelde rekeningnummer. Pas op: je inschrijving is pas definitief na betaling. Je ontvangt een e-mail waarin je inschrijving wordt bevestigd, en de nodige praktische gegevens staan vermeld. Wie dat wenst kan ook vooraf even langskomen en ter plaatse inschrijven.

ZOMERCURSUS 2017

Tijdens deze intensieve 6-daagse cursus leer je allerlei basistechnieken omtrent handtassen maken in leder, zodat zowel praktische technieken, als een inzicht in de opbouw van een tas worden meegegeven. Er zullen een aantal vaste modellen worden voorzien waarvan zowel patroon als volledige werkbeschrijving beschikbaar zijn. We leggen ook de nadruk op enkele afwerkingstechnieken (randen, hechting, ...). Wie deze zomercursus volgt, kan naderhand meteen module 2 aanvatten.

5 opeenvolgende dagen, 9.30 - 17.00 u
• prijs : 295 euro
Gebruik gereedschappen, machines, garen, lijm en tape inbegrepen. Leder en fournituren voor de creaties niet inbegrepen. Lunch zelf voorzien.

• van maandag 31 juli tot en met zaterdag 5 augustus 2017,
telkens van 9.30 tot 17.00 u

> inschrijven ?

Workshop op maat ?

Wil je graag met een groepje vrienden/collega’s/club een één- of meerdaagse workshop naar keuze? Aarzel niet om contact op te nemen. Zowel op weekdagen als in het weekend zijn workshops van een volledige dag mogelijk, waarbij we een lunch naar wens voorzien. We maken graag een pakket op maat voor groepjes van 4 tot 8 personen.

Kinderworkshop

Wist je dat ook kinderen hun creativiteit kunnen botvieren met leer? We organiseren graag voor groepjes kinderen een sessie waarbij vooral armbandjes, sleutelhangers en hangertjes (voor rond de hals, of voor bijvoorbeeld aan de boekentas) aan bod komen. Ze kunnen naar hartelust versieren met figuurtjes uitsnijden, gaatjes kloppen, verven, blinkertjes aanbrengen, vlechten, enz... Uiteraard allemaal volgens hun vaardigheden, en rekening houdend met de nodige veiligheid.
Contacteer ons, vertel ons je wensen voor een kindernamiddag, en wij werken volgens uw budget een creatieve en boeiende namiddag uit voor onze kleine vriendjes.