Goed om weten:
• Het gebruik van gereedschappen is inbegrepen. Je hoeft dus zelf geen tools mee te brengen.

• De gebruikte materialen (leer, fournituren) voor het werkstuk dat je maakt zijn niet inbegrepen (tenzij anders vermeld). De kostprijs van deze materialen is natuurlijk afhankelijk van het eindproduct dat je wenst te maken. Je betaalt de materialen ter plaatse op basis van je keuze van het te maken model.

• Aantal deelnemers per workshop: minimum 4, maximum 6.

• Koffie, thee of water is inbegrepen.

• Blijf je graag op de hoogte van nieuwe initiatieven van Lederstudio.be ? Schrijf je in op de newsletter (zie homepage).

 

Leer is een prachtig natuurlijk materiaal om mee te werken. Wees gewaarschuwd: eenmaal je de ervaring hebt opgedaan om dit edele product met eigen handen vorm te geven, heb je een microbe te pakken... De kans is groot dat je er passioneel mee bezig wilt blijven !

 

 

Workshop Paasvakantie 2019: FRAME TASSEN  --  VOLZET !!

Tijdens deze workshop van 5 opeenvolgende dagen focussen we ons op de creatie van lederen tassen met frames: van de kleine clutch met een 'kiss lock' frame, tot de zogenaamde 'dokterstas' met een intern frame, of de 'Gladstone' bags, en alle variaties daartussenin !

VOOR WIE?
Deze workshop is bedoeld voor deelnemers die minstens al een basiskennis hebben van lederen tassen maken.

5 opeenvolgende dagen, 10.00 - 17.00 u
• prijs : 295 euro
Gebruik gereedschappen, machines, garen, lijm en tape inbegrepen. Leder, frames en fournituren voor de creaties niet inbegrepen. Lunch zelf voorzien.

• van maandag 15 april tot en met vrijdag 19 april 2019,
telkens van 10.00 tot 17.00 u

VOLZET !

> inschrijven ?


 

Workshop op maat ?

Wil je graag met een groepje vrienden/collega’s/club een één- of meerdaagse workshop naar keuze? Aarzel niet om contact op te nemen. Zowel op weekdagen als in het weekend zijn workshops van een volledige dag mogelijk, waarbij we een lunch naar wens voorzien. We maken graag een pakket op maat voor groepjes van 4 tot 8 personen.

 

Je wenst deel te nemen aan een workshop of cursus? Vul het formulier in onder “Inschrijven”, en maak het inschrijvingsgeld over op het vermelde rekeningnummer. Pas op: je inschrijving is pas definitief na betaling. Je ontvangt na registratie van je betaling een e-mail waarin je inschrijving wordt bevestigd, en de nodige praktische gegevens staan vermeld. Wie dat wenst kan ook vooraf even langskomen en ter plaatse inschrijven.