Goed om weten:
• Het gebruik van gereedschappen is inbegrepen. Je hoeft dus zelf niets mee te brengen.

• De gebruikte materialen (leer, fournituren) voor het werkstuk dat je maakt zijn niet inbegrepen (tenzij anders vermeld). De kostprijs van deze materialen is natuurlijk afhankelijk van het eindproduct dat je wenst te maken. Je betaalt de materialen ter plaatse op basis van je keuze van het te maken model.

• Aantal deelnemers per workshop: minimum 4, maximum 6.

• Koffie, thee of water is inbegrepen.

• Blijf je graag op de hoogte van nieuwe initiatieven van Lederstudio.be ? Schrijf je in op de newsletter (zie homepage).

 

Leer is een prachtig natuurlijk materiaal om mee te werken. Wees gewaarschuwd: eenmaal je de ervaring hebt opgedaan om dit edele product met eigen handen vorm te geven, heb je een microbe te pakken... De kans is groot dat je er passioneel mee bezig wilt blijven !

 

 

Je wenst deel te nemen aan een workshop of cursus? Vul het formulier in onder “Inschrijven”, en maak het inschrijvingsgeld over op het vermelde rekeningnummer. Pas op: je inschrijving is pas definitief na betaling. Je ontvangt na registratie van je betaling een e-mail waarin je inschrijving wordt bevestigd, en de nodige praktische gegevens staan vermeld. Wie dat wenst kan ook vooraf even langskomen en ter plaatse inschrijven.

ZOMER 2018: WORKSHOP KLEINE LEDERWAREN

Tijdens deze workshop van 5 opeenvolgende dagen focussen we ons op de creatie van KLEINE LEDERWAREN: portemonnaies, portefeuilles, brillenhoezen, kaarthouders, sleutelhangers, etui's, pennenzakken, ...
Enkel voor deelnemers met ervaring, niet voor absolute beginners.

5 opeenvolgende dagen, 10.00 - 17.00 u
• prijs : 240 euro
Gebruik gereedschappen, machines, garen, lijm en tape inbegrepen. Leder en fournituren voor de creaties niet inbegrepen.

Lunch meebrengen !

• van maandag 2 tot en met vrijdag 6 juli 2018,
telkens van 10.00 tot 17.00u

> inschrijven ?

ZOMER 2018: WORKSHOP "ONE MORE LAST BAG..." -- VOLZET -- !!

De allerlaatste workshop van Lederstudio in Lubbeek !
Enkel voor huidige en ex-cursisten, die nog "one more, last bag" willen maken bij Lederstudio. Het model kies je helemaal zelf, liefst vooraf te bespreken, zodat er indien nodig nog patronen kunnen worden voorbereid.
Daarna wordt het atelier ingepakt, klaar voor de verhuis naar Brugge...

5 opeenvolgende dagen, 10.00 - 17.00 u
• prijs : 240 euro
Gebruik gereedschappen, machines, garen, lijm en tape inbegrepen. Leder en fournituren voor de creaties niet inbegrepen.

Lunch meebrengen !

• van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli 2018,
telkens van 10.00 tot 17.00u

> inschrijven ?